ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Η La Liga προλόγισε το Clasico με εκπληκτικό VIDEO

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Η La Liga προλόγισε το Clasico με εκπληκτικό VIDEO
Ο Γκάβι, αριστερά, σε μονομαχία με τον Κρόος, δεξιά, σε αναμέτρηση μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Καμπ Νόου" @2023 AP IMAGES/JOAN MATEU PARRA

Μέσω ενός μοναδικού VIDEO στα social media η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Ισπανίας, La Liga, προλόγισε το σαββατιάτικο (28/10, 17:15) ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το μεγαλύτερο ματς της Ισπανίας είναι προ των πυλών, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης το μεσημέρι του Σαββάτου (28/10, 17:15) στο πλαίσιο της La Liga. Το απόλυτο παιχνίδι της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου. Δύο ομάδες που όταν έρχονται αντιμέτωπες, μαγνητίζουν τα βλέμματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Με τη βαθμολογική τους απόσταση να είναι -μόλις- στον έναν βαθμό διαφορά υπέρ της "Βασίλισσας", η La Liga δημοσίευσε στα social media της ένα εκπληκτικό VIDEO μέσω του οποίου προλογίζει το El Clasico, παρουσιάζοντας όσα διακυβεύονται.

Με τίτλους "Το παιχνίδι που επισκιάζει τα πάντα επέστρεψε" και "Το ταίρι που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα", η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος έδωσε τον τόνο της σπουδαίας αναμέτρησης, της μάχη μεταξύ δύο διαφορετικών κόσμων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ