ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα με Πέδρι, μένει εκτός και επιστρέφει το νέο έτος

Ο Πέδρι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα Champions League κόντρα στην Γιουβέντους | 9 Δεκεμβρίου 2020
Ο Πέδρι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αγώνα Champions League κόντρα στην Γιουβέντους | 9 Δεκεμβρίου 2020 @2020 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Μεγάλο πλήγμα για την Μπαρτσελόνα και τον Τσάβι, καθώς ο Πέδρι υπέστη δεύτερη υποτροπή στη θλάση στον μηρό, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ και η επιστροφή του να υπολογίζεται το νέο έτος.

Άτυχος στάθηκε ο 18χρονος επιτελικός μέσος της Μπαρτσελόνα, Πέδρι, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αποκατάστασής του από τη θλάση στον μηρό, υπέστη δύο υποτροπές. Μετά την επιδείνωση της κατάστασής του το ιατρικό επιτελείο σε συνεννόηση με τον Τσάβι αποφάσισε ο νεαρός Ισπανός να ξεκινήσει από το μηδέν την ανάρρωσή του.

Ως εκ τούτου, ο Πέδρι, που πρόσφατα κέρδισε το βραβείο του Golden Boy 2021 στη ψηφοφορία που διοργάνωσε η ιταλική εφημερίδα Tuttosport, τέθηκε νοκ-άουτ μέχρι το τέλος του νέου έτους, με την επιστροφή του να υπολογίζεται μετά το 2022.

Λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί ο Πέδρι δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί πολλά λεπτά τη φετινή σεζόν με την Μπαρτσελόνα, καταγράφοντας μόλις τέσσερις συμμετοχές, με την τελευταία να είναι απέναντι στην Μπενφίκα (3-0) στους ομίλους του Champions League στις 29 Σεπτεμβρίου.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ