ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πρόταση σε Ντάνι Όλμο

Spain's Dani Olmo celebrates after scoring his side's fifth goal during a Euro 2020 Group F qualifying soccer match between Spain and Malta at the Ramon de Carranza stadium in Cadiz, Spain, Friday Nov. 15, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Spain's Dani Olmo celebrates after scoring his side's fifth goal during a Euro 2020 Group F qualifying soccer match between Spain and Malta at the Ramon de Carranza stadium in Cadiz, Spain, Friday Nov. 15, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να διαψεύδει, αλλά ρεπορτάζ των Marca και Sport ξεκαθαρίζουν ότι οι μπλαουγκράνα κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τον Ντάνι Όλμο.

Ο Ντάνι Όλμο έχει κλέψει την παράσταση στην Κροατία με τη φανέλα της Ντινάμο, αλλά και στο Champions League στα ματς της ομάδας του Ζάγκρεμπ στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο 21χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει υποστηρίξει σε δηλώσεις του ότι ο κύκλος του στην Κροατία - βρίσκεται από το 2014 στην Ντινάμο - έκλεισε και ψάχνει τρόπο για κάνει το βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Marca και Sport η Μπαρτσελόνα κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Ντάνι Όλμο.

Η πρόταση συνάντησε την αρνητική απάντηση της Ντίναμο, αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ των δυο εφημερίδων δεν απέχει και πολύ από τις απαιτήσεις της κροατικής ομάδας (30-35 εκατ. ευρώ). Πηγές από την ομάδα της Βαρκελώνης προχώρησαν σε διάψευση μέσω της Mundo Deportivo, ωστόσο σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος μιλά για επίσημη πρόταση που έχει κατατεθεί.

Ο Ντάνι Όλμο ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ και το 2013 μετακινήθηκε στις αντίστοιχες των μπλαουγκράνα. Έφυγε... ελεύθερος και πήγε στο Ζάγκρεμπ, όπου βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ