ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα - Πούμας 6-0: Σόου Λεβαντόβσκι με ένα γκολ και δύο ασίστ

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Πούμας στο πλαίσιο του Juan Gamper Trophy | 7 Αυγούστου 2022
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Πούμας στο πλαίσιο του Juan Gamper Trophy | 7 Αυγούστου 2022 @2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα πρόσφερε απλόχερα γκολ και θέαμα στο κοινό του "Καμπ Νόου" διαλύοντας με 6-0 την Πούμας για το Τζουάν Γκαμπέρ Τρόφι. Ένα γκολ και δύο ασίστ ο Λεβαντόβσκι, τιμήθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Ντάνι Άλβες.

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της La Liga η Μπαρτσελόνα έδειξε πως βρίσκεται σε αρκετά καλό δρόμο, με την ομάδα του Τσάβι να αντιμετωπίζει την Πούμας στο πλαίσιο του "Τζουάν Γκαμπέρ Τρόφι" το βράδυ της Κυριακής (7/8) και να την συντρίβει με το εντυπωσιακό 6-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους μπλαουγκράνα ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον πρώην φορ της Μπάγερν να βρίσκει δίχτυα στο 3ο λεπτό και να έχει δύο ακόμα ασίστ στη συνέχεια, ενώ συμπαραστάτες του Πολωνού στο σκοράρισμα ήταν οι Πέδρι (2 γκολ), Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ και Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Σημειώνεται πως πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε η παρουσίαση της νέας Μπαρτσελόνα μπροστά στο κοινό της που αποθέωσε τον Τσάβι και τους ποδοσφαιριστές του, με τον Τζουάν Λαπόρτα να τιμάει τον Ντάνι Άλβες (επέστρεψε ως αντίπαλος αγωνιζόμενος με την Πούμας) παραδίδοντάς του ένα κάδρο με φανέλα των Καταλανών με το όνομά του και το Νο 431 στην πλάτη (παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις).

Μπαρτσελόνα - Πούμας 6-0: Σόου Λεβαντόβσκι με ένα γκολ και δύο ασίστ
@2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν (61' Πένια), Ρομπέρτο (61' Ντεστ), Αραούχο (61' Κούντε), Γκαρσία (46' Πικέ), Μπαλντέ (46' Άλμπα), Γκάβι (46' Κεσιέ), Μπουσκέτς (46' Γκονσάλες), Πέδρι (46' Φρένκι Ντε Γιονγκ), Ντεμπελέ (46' Ομπαμεγιάνγκ), Λεβαντόβσκι (60' Ντεπάι), Ραφίνια (46' Φάτι)

Μπαρτσελόνα - Πούμας 6-0 (Goals)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ