ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πούλησε το 24,5% των studios αντί 100 εκατ. ευρώ και λύνει το θέμα με τις εγγραφές των νέων παικτών της

Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021
Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την πώληση του 24,5% των Barca Studios και κέρδισε το ποσό των 100 εκατ. ευρώ. Χάρη στο αντίτιμο αυτό θα έχει την ευχέρεια να αρχίσει τις εγγραφές των νέων παικτών μέχρι την Παρασκευή (12/8) για να μπορέσει να τους συμπεριλάβει στο ρόστερ της.

Η Μπαρτσελόνα πάσχιζε να βρει λύση στο οικονομικό ζήτημα που αντιμετωπίζει, καθώς κινδύνευε να μην δηλώσει ως την Παρασκευή (12/8) τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε το προηγούμενο διάστημα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο για το Fair Play της La Liga.

Οι "μπλαουγκράνα" το μεσημέρι της Παρασκευής (12/8) έκαναν γνωστό πως παραχώρησαν το 24,5% των Barça Studios στην εταιρεία Orpheus Media, που διαχειρίζεται ο παραγωγός Χάουμε Ρούρες αντί του ποσού των 100 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία έρχεται σε συνέχεια της πώλησης του ίδιου ποσοστού στην εταιρεία "socios.com" για το αντίτιμο επίσης των 100 εκατ. ευρώ, που επετεύχθη στις 29 Ιουλίου.

Με αυτά τα χρήματα η Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να έχει διαθέσιμες τις νέες προσθήκες της εναντίον της Ράγιο Βαγιεκάνο το Σάββατο (13/8).

Έπειτα, με το υπόλοιπο των χρημάτων θα μπορέσει να κινηθεί και για επιπλέον κινήσεις μεταγραφές, όπως αυτή του Μάρκος Αλόνσο από την Τσέλσι, η οποία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ