ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πήρε εξιτήριο ο Αραούχο μετά από τον τραυματισμό στο κεφάλι στο ματς με την Θέλτα

Ο Ρόναλντ Αραούχο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε ντέρμπι της La Liga κόντρα στην Ρεάλ | 20 Μαρτίου 2022
Ο Ρόναλντ Αραούχο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε ντέρμπι της La Liga κόντρα στην Ρεάλ | 20 Μαρτίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ρόναλντ Αραούχο μετά από τον τραυματισμό που είχε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Θέλτα ήταν επιτυχείς, με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα να παίρνει εξιτήριο την Τετάρτη από το νοσοκομείο.

Ο Ρόναλντ Αραούχο στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα, με τον Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό των γηπεδούχων να συγκρούεται κεφάλι με κεφάλι με τον Γκάβι και να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο.

Αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, αποχώρησε με ασθενοφόρο από το "Καμπ Νόου", με τον παίκτη να διακομίζεται σε κοντινό νοσοκομείο και τους μπλαουγκράνα να ανακοινώνουν πως θα έμενε εκεί όλη νύχτα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Τσάβι εμφανίστηκε πάντως καθησυχαστικός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, εκφράζοντας την πίστη του πως μέσα στην Τετάρτη (11/5) ο παίκτης θα έπαιρνε εξιτήριο, και αυτό ακριβώς συνέβη, σύμφωνα με την ενημέρωση των μπλαουγκράνα.

"Οι συμπληρωματικές εξετάσεις στον παίκτη της πρώτης ομάδας Ρόναλντ Αραούχο ήταν επιτυχείς και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η εξέλιξη της υγείας του θα σηματοδοτήσει τη διαθεσιμότητά του", ανέφεραν οι Καταλανοί μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter, με τον Τσάβι να αναμένεται να τον αφήσει εκτός αποστολής από το ματς με την Χετάφε για να τον ξεκουράσει.

Σημειώνεται πως εκτός του Αραούχο, νοκ-άουτ από το ματς τους Μαδριλένους έχουν τεθεί και οι Ντεστ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Γκαρσία, Πικέ, Άλμπα, Νίκο Γκονσάλες, Φρένκι ντε Γιονγκ και Πέδρι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ