ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα - Θέλτα: Κόλλησε το φορείο στο ασθενοφόρο που θα μετέφερε τον Αραούχο στο νοσοκομείο

Μπαρτσελόνα - Θέλτα: Κόλλησε το φορείο στο ασθενοφόρο που θα μετέφερε τον Αραούχο στο νοσοκομείο
NOVASPORTS

Ο Ρόναλντ Αραούχο τραυματίστηκε στο κεφάλι και ετοιμαζόταν να διακομιστεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όμως το φορείο στο οποίο βρισκόταν πάνω κόλλησε και δεν έμπαινε στο όχημα.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Ρόναλντ Αραούχο στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα στο "Καμπ Νόου" για τη La Liga. Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Γκάβι και παρότι αρχικά συνέχισε την προσπάθειά τουμ, στη συνέχεια κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Το ιατρικό επιτελείο των "μπλαουγκράνα" κινητοποιήθηκε άμεσα, μαζί και το ασθενοφόρο του γηπέδου, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο 23χρονος διεθνής δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και είχε τις αισθήσεις του, με συνέπεια όλα να δείχνουν ότι θα κυλήσουν ομαλά.

Ωστόσο, η ατυχία του δεν σταμάτησε εκεί. Αφού οι γιατροί τον τοποθέτησαν στο φορείο και τον ακινητοποίησαν πλήρως, επιχείρησαν να βάλουν το φορείο στο ασθενοφόρο. Τα ροδάκια κόλλησαν και δεν έκλειναν όμως, με συνέπεια να χρειαστούν μερικά λεπτά προσπαθειών για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Εν τέλει, οι τραυματιοφορείς κατάφεραν να κλείσουν τα ροδάκια και το όχημα να ξεκινήσει για το νοσοκομείο για τις εξετάσεις του Αραούχο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ