ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ετοιμάζεται για ντεμπούτο κόντρα στη Θέλτα και παίρνει έξι συνεργάτες

Ο Τσάβι της Μπαρτσελόνα κατά τη συνέντευξη Τύπου της αποχώρησής του από το σύλλογο στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015
Ο Τσάβι της Μπαρτσελόνα κατά τη συνέντευξη Τύπου της αποχώρησής του από το σύλλογο στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 © 2015 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάβι τα έχει βρει σε όλα με την Μπαρτσελόνα για να αναλάβει την ομάδα κόντρα στη Θέλτα στις 6 Νοεμβρίου, παίρνοντας μαζί του έξι βοηθούς που έχει και στην Αλ Σαντ.

Η πρόσληψη του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα για τη διαδοχή του Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου, σύμφωνα με τα καταλανικά ΜΜΕ. Η Sport κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών και ανακοινώσεις εκτός απροόπτου, με το ντεμπούτο του να τοποθετείται στις 6 Νοεμβρίου, όταν ο σύλλογος δοκιμάζεται στο Βίγκο με αντίπαλο τη Θέλτα για τη La Liga.

Η νυν ομάδα του στο Κατάρ, Αλ Σαντ, ζήτησε από τους "μπλαουγκράνα" την παραμονή του Τσάβι για τουλάχιστον το παιχνίδι με την Αλ Αχλί στις 30 Οκτωβρίου και γι' αυτό εκείνοι προσέλαβαν ως υπηρεσιακό τεχνικό τον Σέρχι Μπαρχουάν, που αυτήν τη στιγμή εργάζεται ως προπονητής στην Μπαρτσελόνα Β.

Ο Τσάβι και η Μπαρτσελόνα έδωσαν τα χέρια την Πέμπτη όσον αφορά στη διάρκεια του συμβολαίου, το οποίο θα λήγει το καλοκαίρι του 2024, αλλά και το οικονομικό. Συμφωνία επήλθε και στο ζήτημα των βοηθών του, με τον 41χρονο θρύλο του συλλόγου να επιστρέφει στο "Καμπ Νόου" με το επιτελείο που έχει και στην Ντόχα, δηλαδή έξι άτομα.

Όλα δείχνουν ότι ο Τσάβι δεν θα προλάβει τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα με Αλαβές (30/10) και Ντινάμο Κιέβου (02/11) για πρωτάθλημα και Champions League αντίστοιχα, όμως η Sport υποστηρίζει ότι θα βρίσκεται στο "τιμόνι" κόντρα στη Θέλτα και στη συνέχεια θα έχει ένα διάστημα δύο εβδομάδων κατά το "παράθυρο" των εθνικών ομάδων για να καταστρώσει καλύτερα τα σχέδιά του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ