ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Πουτζ παραβίασε κανόνα του Τσάβι

Ο Ρίκι Πουτζ πανηγυρίζει το γκολ στο Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους
Ο Ρίκι Πουτζ πανηγυρίζει το γκολ στο Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Τσάβι έχει αναλάβει δράση και έχει θέσει ήδη τους κανόνες του στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, με τον Ρίκι Πουτζ να παραβιάζει έναν εξ αυτών, καθώς εθεάθη να οδηγεί μαζί με τη σύντροφό του ηλεκτρικό πατίνι, ενώ μάλιστα είχε και ατύχημα με πεζό.

Η νέα εποχή της Μπαρτσελόνα με τον Τσάβι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας έχει αρχίσει, με τον Καταλανό κόουτς να αναλαμβάνει δράση. Ο 41χρονος έχει ήδη θέσει τους πρώτους κανόνες στους παίκτες του, προκειμένου οι "μπλαουγκράνα" να επιστρέψουν άμεσα στην τροχιά των επιτυχιών.

Εκτός από την περιορισμένη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωση, καθώς και την έκθεση στη δημόσια σφαίρα, ο Τσάβι μίλησε για πειθαρχία και ζήτησε από τους παίκτες η συμπεριφορά και η στάση τους να μην θέτει σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα. Ο πρώτος παίκτης ωστόσο της Μπαρτσελόνα που παρέβλεψε τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού, έκανε την εμφάνισή του κι αυτός είναι ο Ρίκι Πουτζ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μιγκέλ Ρίκο, ο μέσος των Καταλανών εθεάθη το απόγευμα της Δευτέρας (8/11) να οδηγεί στους δρόμους της Βαρκελώνης ηλεκτρικό πατίνι, στο οποίο επέβαινε και δεύτερο άτομο, με τη SPORT να υποστηρίζει ότι επρόκειτο για τη σύντροφό του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο 22χρονος είχε ένα μικρό ατύχημα, καθώς ενώ οδηγούσε το πατίνι έπεσε πάνω σε πεζό που περπατούσε στο πεζοδρόμιο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Μένει να φανεί αν η συμπεριφορά αυτή του νεαρού Ισπανού έχει συνέπειες.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ