ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ ακύρωσε τηλεοπτική συνέντευξη λόγω των νέων κανόνων του Τσάβι

Ο Ζεράρ Πικέ απογοητευμένος μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο
Ο Ζεράρ Πικέ απογοητευμένος μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Ζεράρ Πικέ ακύρωσε συνέντευξη που είχε κανονίσει να παραχωρούσε σε τηλεοπτικό κανάλι στην Ισπανία, λόγω των νέων κανόνων που επέβαλε ο Τσάβι στους παίκτες του.

Ο Τσάβι έχει ξεκινήσει ήδη τη δουλειά στην Μπαρτσελόνα και ήδη έχει θέσει τους πρώτους κανόνες στους παίκτες του, προκειμένου οι Καταλανοί να επιστρέψουν στην τροχιά των επιτυχιών.

Μια από αυτές τις αλλαγές που επέβαλε είναι η περιορισμένη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και η περιορισμένη έκθεση στη δημόσια σφαίρα, κάτι που σημαίνει, μεταξύ άλλων, λιγότερες συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους.

Αυτό φυσικά επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, τον Ζεράρ Πικέ, του οποίου η ζωή εκτός των γηπέδων, ελκύει τα βλέμματα των μέσων ενημέρωσης, λόγω της σχέσης του με τη διάσημη τραγουδίστρια, Σακίρα.

Ο Πικέ πρέπει να κάνει αρκετές θυσίες και ήδη έχει αρχίσει να θυσιάζει πράγματα. Μεταξύ άλλων μια συνέντευξη που επρόκειτο να έδινε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα "El Homirguero", όπως αποκάλυψε η καταλανική "Sport".

Η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ ο 35χρονος Ισπανός στόπερ δεν βλέπει με άσχημο μάτι τις αλλαγές που έφερε στην ομάδα ο πρώην συμπαίκτης του, αν και τον επηρεάζουν αρκετά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ