ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ προσφέρθηκε να αγωνιστεί δωρεάν για να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα

Ο Πικέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα εναντίον της Νάπολι για το Europa League στην Ισπανία
Ο Πικέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα εναντίον της Νάπολι για το Europa League © 2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα πασχίζει να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, με τον Ζεράρ Πικέ να δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα, ζητώντας από τον Τζούαν Λαπόρτα να παίξει δωρεάν, χωρίς αυτό να γίνεται τελικά αποδεκτό.

Τα οικονομικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα δεν έχουν λυθεί, παρά τις σημαντικές προσθήκες των Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Ζιλ Κουντέ, Αντρέας Κρίστενσεν, Φρανκ Κεσιέ, Ραφίνια και την ανανέωση του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Η διοίκηση των μπλαουγκράνα, εξαιτίας της κακοδιαχείρισης των προηγούμενων ετών σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού, πασχίζει να βρει τα κατάλληλα μέτρα για να ενισχυθεί οικονομικά.

Το τελευταίο διάστημα οι Καταλανοί έχουν ζητήσει την ακύρωση των συμβολαίων του Φρένκι Ντε Γιονγκ, του Λενγκλέ και του Τερ Στέγκεν αλλά και του Ζεράρ Πικέ, οι οποίοι υπέγραψαν το 2020, καθώς είναι ύποπτα για παρατυπίες της προηγούμενης διοίκησης της Μπαρτσελόνα, με πρόεδρο τον Μπαρτομέου.

Ο Ζεράρ Πικέ, μάλιστα, από την περσινή σεζόν είχε αποδεχτεί την μείωση των ετήσιων απολαβών του, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για τους "μπλαουγκράνα".

Αυτή την φορά, παρ' όλο που ο Τσάβι δεν τον υπολογίζει για βασικό στο ξεκίνημα της La Liga, ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα με την ισπανική AS, ζήτησε από τον πρόεδρο των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα, σε γεύμα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, να αγωνιστεί δωρεάν τη φετινή σεζόν για να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο την μεταγραφή των νέων παικτών.

Η χειρονομία αυτή εκτιμήθηκε από τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν έγινε τελικά αποδεκτή.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ