ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ζητά από τον Ντε Γιονγκ να ακυρώσει το συμβόλαιό του λόγω παράνομων όρων

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Φρένκι ντε Γιονγκ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Σύμφωνα με το Athletic, η Μπαρτσελόνα έχει ζητήσει από τον Φρέντι ντε Γιονγκ να ακυρώσει το υπάρχον συμβόλαιό του με την ομάδα, λόγω παράνομων όρων που επιτρέπουν στον σύλλογο να κινηθεί νομικά εναντίον των εκπροσώπων του και της προηγούμενης διοίκησης.

Το σίριαλ του Φρέντι ντε Γιονγκ με την Μπαρτσελόνα συνεχίζεται, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Όπως αποκαλύπτει το Athletic, οι Καταλανοί έχουν ζητήσει από τον Ολλανδό να ακυρώσει το τρέχον συμβόλαιο που διατηρεί με την ομάδα, το οποίο υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2020.

Ο λόγος είναι οι παράνομοι όροι που διαθέτει και οι οποίοι δίνουν το ελεύθερο στην Μπαρτσελόνα να κινηθεί νομικά εναντίον των εκπροσώπων του, αλλά και της προηγούμενης διοίκησης.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι "μπλαουγκράνα" προσπαθούν εδώ και καιρό να πουλήσουν τον 25χρονο μέσο, λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ή έστω να συμφωνήσουν μαζί του για τους αναβαλλόμενους μισθούς που του οφείλονται.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν έχει υπάρξει κάποιος συμβιβασμός ανάμεσα στις δύο πλευρές. Με τα νέα δεδομένα όμως, οι Καταλανοί ζητούν να ακυρώσει το ισχύον συμφωνητικό και να επιστρέψει στους όρους που είχε υπογράψει τον Ιανουάριο του 2019, όταν και είχε πάρει τη μεταγραφή από τον Άγιαξ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ