ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Ομπαμεγιάνγκ είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του για να πάει στους Καταλανούς

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Άρσεναλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 28 Αυγούστου 2021
Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Άρσεναλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 28 Αυγούστου 2021 @20201 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ομπαμεγιάνγκ απέρριψε τη νέα πρόταση της Αλ Νασρ, καθώς επιθυμεί να πάει στην Μπαρτσελόνα, ρίχοντας τις αποδοχές του.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ απέρριψε νέα βελτιωμένη πρόταση της Αλ Νασρ, καθώς θέλει να παραμείνει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την προοπτική της Μπαρτσελόνα να τον δελεάζει. Ο Μικέλ Αρτέτα δεν τον υπολογίζει, με αποτέλεσμα να είναι στην πόρτα της εξόδου.

Τα ισπανικά ΜΜΕ και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρουν ότι ο Γκαμπονέζος διεθνής επιθετικός είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του προκειμένου να μετακινήθει στους Καταλανούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ομπαμεγιάνγκ λαμβάνει στην Άρσεναλ 420 χιλιάδες εβδομαδιαίως, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει με την Παρί για την παραχώρηση του Ντεμπελέ, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει απελευθερώσει χώρο στο μπάτζετ της, ο οποίος μένει να φανεί αν θα είναι αρκετός για να "φέρει" τον Ομπαμεγιάνγκ στη Βαρκελώνη.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΡΣΕΝΑΛ LA LIGA PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ