ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μαρκός Αλόνσο θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση του

Barcelona's Marcos Alonso gestures during the Spanish Copa del Rey semi final, first leg soccer match between Real Madrid and Barcelona at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, March 2, 2023. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Μαρκός Αλόνσο @ 2023 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Ο Μάρκος Αλόνσο έχασε μια σειρά από αγώνες μέσα στον Δεκέμβριο λόγω προβλήματος στη μέση και η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ η απουσία του εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον για ένα μήνα.

Χωρίς τον Μάρκος Αλόνσο θα πορευθεί η Μπαρτσελόνα τις πρώτες μέρες του 2024, καθώς ο Ισπανός μπακ θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση του λόγω οσφυϊκών προβλημάτων.

Η επέμβαση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, ενδεχομένως και στο Μπορντό από έναν γιατρό που είχε αναλάβει και τον Τερ Στέγκεν με επιτυχία. Η απουσία του εκτιμάται τουλάχιστον για ένα χρόνο. Ο λόγος που δεν μπήκε αρχικά στο χειρουργείο ήταν γιατί προτίμησε τη συντηρητική θεραπεία, η οποία όμως δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μεταξύ των αγώνων που θα χάσει ο 33χρονος διεθνής αμυντικός είναι το Ισπανικό Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία. Εκεί αρχικά θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα στον ημιτελικό και τον νικητή του ντέρμπι Ρεάλ - Ατλέτικο στον τελικό, αν φυσικά καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας από την Παμπλόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ