ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόβσκι τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, χάνει το ντέρμπι με την Ατλέτικο

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπατσελόνα μετά την αποβολή του στο ματς με την Οσασούνα | 8 Νοεμβρίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπατσελόνα μετά την αποβολή του στο ματς με την Οσασούνα | 8 Νοεμβρίου 2022 @2022 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τιμωρήθηκε από την ισπανική Ομοσπονδία με τρεις αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Οσασούνα και τις χειρονομίες στον διαιτητή και θα χάσει μεταξύ άλλων το ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τιμώρησε τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τρεις αγωνιστικές για την εκτός έδρας αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα.

Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός αντίκρισε την πρώτη κίτρινη κάρτα για φάουλ στο 11ο λεπτό του αγώνα και στο 31' αφού έπεσε άτσαλα πάνω στον Νταβίντ Γκαρθία αποβλήθηκε από τον διαιτητή με δεύτερη κίτρινη.

Για την κόκκινη ο Λεβαντόβσκι τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, ενώ του επιβλήθηκαν ακόμα δύο αγωνιστικές λόγω της χειρονομίας του (κεντρική φωτογραφία) στη συνέχεια στον ρέφερι.

Ως εκ τούτου, ο 34χρονος θα απουσιάσει από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Εσπανιόλ, θα χάσει το ντέρμπι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, καθώς και το Σούπερ Καπ με τη Χετάφε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ