LA LIGA

Οσασούνα - Μπαρτσελόνα: Αποβλήθηκε στο 31ο λεπτό ο Λεβαντόβσκι βλέποντας δύο κίτρινες κάρτες

Οσασούνα - Μπαρτσελόνα: Αποβλήθηκε στο 31ο λεπτό ο Λεβαντόβσκι βλέποντας δύο κίτρινες κάρτες
PRINT SCREEN

Ο αγώνας κόντρα στην Οσασούνα εξελίχτηκε σε εφιάλτη για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον Πολωνό να κάνει τα δύο μοναδικά φάουλ της Μπαρτσελόνα στα πρώτα 31 λεπτά και να βλέπει ισάριθμες κάρτες, που έφεραν την άδοξη αποβολή του.

Το πρώτο μέρος της δοκιμασίας της στην Παμπλόνα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της La Liga, ήταν καταστροφικό για την Μπαρτσελόνα. Όχι μόνο γιατί βρέθηκε από το 6ο λεπτό να κυνηγάει το σκορ μετά από το γκολ του Νταβίντ Γκαρθία αλλά γιατί λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του... Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός έκανε το πρώτο φάουλ της ομάδας του στο ματς στο 11ο λεπτό και αντίκρισε κίτρινη κάρτα, για να κάνει και το δεύτερο των μπλαουγκράνα στο παιχνίδι στο 31', πέφτοντας άτσαλα πάνω στον Νταβίντ Γκαρθία, με αποτέλεσμα να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

Είναι εντυπωσιακό πως ο "Λέβα" αποβλήθηκε μόλις για δεύτερη φορά στην επαγγελματική καριέρα του σε σύνολο 457 αγώνων (η πρώτη ήταν σε ματς της Ντόρτμουντ με το Αμβούργο το 2013) ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η αποβολή ήταν η πιο γρήγορη που έχει δει ποτέ παίκτης της Μπαρτσελόνα σε αγώνά της La Liga μετά από τις 6 Φεβρουαρίου 2010 (απευθείας κόκκινη στον Ζεράρ Πικέ σε ματς με την Χετάφε, στο 26ο λεπτό).

Αν ψάξει μάλιστα κάποιος να βρει παίκτη της καταλανικής ομάδας που να έχει αποβληθεί πιο γρήγορα από τον Λεβαντόβσκι δεχόμένος δύο κίτρινες κάρτες, θα χρειαστεί να γυρίσει στον προηγούμενο αιώνα και συγκεκριμένα στις 9 Φεβρουαρίου 1997, όταν είχε δει δύο κίτρινες ο Λουίς Φίγκο στο 20' του αγώνα με την Εσπανιόλ.

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ