ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόβσκι συναντήθηκε με τον Τσάβι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι χειροκροτεί στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Ουνιόν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι χειροκροτεί στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Ουνιόν © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι συναντήθηκε δύο φορές με τον Τσάβι στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων του Πολωνού σταρ με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το οποίο αναφέρει ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Η Μπαρτσελόνα και ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θέλουν να συνεχίσουν μαζί από τη νέα σεζόν, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας με την Μπάγερν.

Οι Βαυαροί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να επιτρέψουν στον Πολωνό σταρ να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, με τον πρόεδρο του συλλόγου να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να φύγει στο τέλος της σεζόν.

Την ίδια στιγμή, ο σταρ των πρωταθλητών Γερμανίας είναι σε διαρκή επαφή με τους Καταλανούς, ώστε να βρεθεί η χρυσή "τομή" και να έρθουν σε οριστική συμφωνία οι δύο ομάδες.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Λεβαντόβσκι έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για διετές συμβόλαιο και το μόνο που μένει, είναι να τα βρουν οι "μπλαουγκράνα" με την Μπάγερν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ