ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Φεράν Τόρες είπε στον Γκουαρδιόλα ότι θέλει να πάει στους μπλαουγκράνα

Ο Φεράν Τόρες με τη φανέλα της Σίτι
Ο Φεράν Τόρες με τη φανέλα της Σίτι © 2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Φεράν Τόρες ενημέρωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα ότι θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής Mundo Deportivo. Άναψε το πράσινο φως ο Καταλανός, αν έρθουν σε συμφωνία οι δύο ομάδες.

Το τελευταίο διάστημε ακουγόταν έντονα το όνομα του Ραχίμ Στέρλινγκ για την Μπαρτσελόνα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο ο Άγγλος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το νέο όνομα "πολίτη" που ακούστηκε για τους μπλαουγκράνα είναι ο Φεράν Τόρες, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo και του διευθυντή της, Φερνάντο Πόλο, τόνισε ότι θέλει να πάει στους μπλαουγκράνα.

Μάλιστα ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος του είπε ότι αν οι δύο ομάδες έρθουν σε συμφωνία, τότε θα αποχωρήσει από την Αγγλία. Η Μπαρτσελόνα είναι αισιόδοξη ότι θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και να αποκτήσει τον παίκτη.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ