ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Συνεχίζει το πρέσινγκ για Στέρλινγκ παρά την άρνηση της Σίτι

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ | 28 Αυγούστου 2021
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άρσεναλ | 28 Αυγούστου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα βλέπει το μικρό χρόνο συμμετοχής του Ραχίμ Στέρλινγκ ως μία ευκαιρία για να τον ντύσει στα μπλαουγκράνα τον Ιανουάριο, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να παρουσιάζεται πάντως αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Άγγλου στράικερ.

Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και η άφιξη του Τσάβι στην Βαρκελώνη για να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη στα αποδυτήρια έχει φέρει κλίμα αισιοδοξίας στην Μπαρτσελόνα και η πρώτη κίνησή της ήταν άκρως εντυπωσιακή, με τη συμφωνία στην οποία ήρθε με τον Ντάνι Άλβες για να ντυθεί ξανά στα μπλαουγκράνα μετά από πέντε χρόνια απουσίας.

Οι Καταλανοί δεν σκοπεύουν όμως να σταματήσουν εδώ και σύμφωνα με την "Manchester Evening News" ο μεγάλος στόχος τους ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ, του οποίου το συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Αυτό που κάνει τον Λαπόρτα και τους συνεργάτες του να επιμένουν στον συγκεκριμένο παίκτη είναι το γεγονός πως τη φετινή σεζόν έχει μειωθεί σημαντικά ο χρόνος συμμετοχής του έχοντας χάσει τη θέσή στο αρχικό σχήμα, με τον ίδιο να έχει μάλιστα διαμηνύσει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως δεν θα είχε πρόβλημα να μετακομίσει και εκτός Αγγλίας.

Την ώρα πάντως που οι μπλαουγκράνα πιέζουν για να προχωρήσει αυτό το σπουδαίο deal, έχοντας στα υπέρ τους και την καλή σχέση που διατηρούν με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, όλα δείχνουν πως πρόθεση των πρωταθλητών Αγγλίας είναι να μην χάσουν τον Στέρλινγκ.

Αφενός γιατί ο Γκουαρδιόλα τον θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι του ρόστερ και σημαντικό στο πλαίσιο του rotation που θέλει να εφαρμόζει στην επιθετική γραμμή των πολιτών και αφετέρου γιατί η Σίτι δεν συνηθίζει να αφήνει παίκτες της τον Ιανουάριο, με τον ίδιο μάλιστα τον Στέρλινγκ να έχει έξτρα κίνητρο αυτό το διάστημα για να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ με την εθνική Αγγλίας και να κερδίσει το επόμενο συμβόλαιό του με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ LA LIGA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ