ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Φάτι αποφάσισε να μην χειρουργηθεί

Ο Άνσου Φάτι κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022
Ο Άνσου Φάτι κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022 © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Άνσου Φάτι αποφάσισε να μην υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να αναρρώσει από τον τραυματισμό του στον αριστερό δικέφαλο με συντηρητική θεραπεία, με την αποχή του από τη δράση να υπολογίζεται περίπου στους δύο μήνες, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό μέσω ενημέρωσής της την Τρίτη (25/1) πως ο Άνσου Φάτι, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό δικέφαλο στην αναμέτρηση του Copa del Rey με την Αθλέτικ, δεν θα περάσει τελικά την πόρτα του χειρουργείου.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός των "μπλαουγκράνα" προτίμησε μια συντηρητική θεραπεία, ενώ εξαρχής ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο μίας νέας επέμβασης, καθώς στην περίπτωση αυτή η περίοδος αποθεραπείας μπορεί να είναι μεγαλύτερη από δύο μήνες.

Ο Φάτι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με τον τραυματισμό του στο γόνατο, για τον οποίο χειρουργήθηκε αρκετές φορές. Το ιατρικό τιμ του συλλόγου συνέστησε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά η απόφαση του παίκτη, μετά από αρκετές συναντήσεις και συμφωνία με την οικογένειά του, ήταν να ξεκινήσει διαδικασία αποθεραπείας.

Στην ενημέρωσή του ο καταλανικός σύλλογος δεν αναφέρει το διάστημα αποχής από τη δράση, όμως δημοσιεύματα στην Ισπανία κάνουν λόγο για δίμηνη απουσία.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ