ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Αραούχο θα χειρουργηθεί, αμφίβολη η συμμετοχή του στο Μουντιάλ

Ο Ρόναλντ Αραούχο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα
Ο Ρόναλντ Αραούχο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ρονάλντ Αραούχο, που υπέστη αποκόλληση του δεξιού μακρού τένοντα στον προσαγωγό στο ματς της Ουρουγουάης με το Ιράν, αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (29/9) στη Φινλανδία.

Μεγάλο το πλήγμα για την Μπαρτσελόνα και την Ουρουγουάη, καθώς ο Ρόναλντ Αραούχο έπειτα από συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας (26/9) με τον Τσάβι και τον γιατρό της ομάδας, αποφασίστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο 23χρονος Ουρουγουανός αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας του με το Ιράν την περασμένη Παρασκευή (23/9), όταν και υπέστη αποκόλληση του δεξιού μακρού τένοντα στον προσαγωγό του.

Τελικά, κρίθηκε αναγκαίο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με την επέμβαση να είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (28/9) στη Φινλανδία, όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του αναμένεται να είναι από 1,5 μέχρι και δύο μήνες, κάτι που σημαίνει ότι καθίσταται αμφίβολος στο Μουντιάλ, που ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ