ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Ο Κουλιμπαλί θέλει να πάει στους μπλαουγκράνα αν αποχωρήσει από τη Νάπολι

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη φανέλα της Νάπολι © 2019 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ιταλίας αν αποχωρήσει από τη Νάπολι και στο μυαλό του η Μπαρτσελόνα είναι ένας ιδανικός προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο ατζέντης του Καλιντού Κουλιμπαλί, Φαλί Ραμαντάνι, είχε συνάντηση με τον Φεντερικό Τσερουμπίνι για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός στη Γιουβέντους. Φυσικά στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Νίκολα Μιλένκοβιτς, γιατί ο Κουλιμπαλί δεν βλέπει με καλό μάτι τους μπιανκονέρι.

Ο Κουλιμπαλί ανήκει στη Νάπολι από το καλοκαίρι του 2014 και έχει συνδεθεί συναισθηματικά με τους παρτενοπέι. Σε τέτοιο βαθμό που δεν τον χαλάει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα και να παραμείνει για επιπλέον χρόνια στην Ιταλία. Στο ενδεχόμενο που θα αποτελέσει παρελθόν επιθυμεί να συνεχίσει εκτός Ιταλίας, με την Μπαρτσελόνα να είναι μια από τις ομάδες που θα του άρεσε να συνεχίσει την καριέρα του, όπως αναφέρει ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με το Νάπολι έως το 2023, χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη για την επέκταση της συνεργασίας τους. Έτσι, μία πώλησή του δεν αποκλείεται. Ο Κουλιμπαλί είχε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους παρτενοπέι τη φετινή σεζόν, με τρία γκολ και τρεις ασίστ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΝΑΠΟΛΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ