ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα μεταγραφές: Επιστράτευσε τον Τσάβι για να πείσει τον Ντεμπελέ να μην πάει στην Παρί

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Ρεάλ
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Ρεάλ © 2023 JEFFREY MCWHORTER/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να πείσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ να μην πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, που αναμένεται να πληρώσει τη Δευτέρα (31/7) τη ρήτρα λήξης του συμβολαίου του ύψους 50 εκατ. ευρώ.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στο να μετακομίσει στο Παρίσι και να φορέσει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ήρθε σε συμφωνία με τους Παριζιάνους.

Οι εκπρόσωποί του επικοινώνησαν ήδη με την Μπαρτσελόνα για να καταβάλουν το ποσό της ρήτρας του ποδοσφαιριστή, που υπάρχει στο συμβόλαιό του, το οποίο μέχρι τη Δευτέρα (31/7) θα ανέρχεται στα 50 εκατ. ευρώ, όμως από την 1η Αυγούστου θα αυξηθεί στα 100 εκατ. ευρώ.

Ο Γάλλος διεθνής έχει πει το "ναι" στην Παρί για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, όμως σύμφωνα με το RMC οι άνθρωποι των Καταλανών προσπαθούν στο "παρά πέντε" να τον μεταπείσουν να μείνει στο Καμπ Νόου.

Μάλιστα, ο Τσάβι μίλησε με τον Ντεμπελέ σε μία επίσης, ύστατη προσπάθεια να τον πείσει να μην φύγει, εξηγώντας του πόσο σημαντικός είναι για την Μπαρτσελόνα.

Ο Ντεμπελέ την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας στο ενεργητικό του 8 γκολ και 9 ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ