ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι για Ντεμπελέ μετά τις "σειρήνες" για Παρί: "Βλέπω ότι είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα"

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο φιλικό της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο φιλικό της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ © 2023 JEFFREY MCWHORTER / AP IMAGES

Ο Τσάβι ερωτηθείς για το μέλλον του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα τόνισε πολλές φορές ότι ο Γάλλος είναι χαρούμενος στην ομάδα, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του.

Δημοσίευμα του RMC το Σάββατο (29/7) ανέφερε ότι ο Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Παριζιάνουν να πληρώνουν τη ρήτρα του συμβολαίου του στην Μπαρτσελόνα, η οποία φτάνει τα 50 εκατ. ευρώ.

Όπως ήταν λογικό μετά το φιλικό με τη Ρεάλ, ο Τσάβι ρωτήθηκε για το μέλλον του Γάλλου διεθνή, αφήνοντας το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ανοικτό.

Παρόλα αυτά, τόνισε αρκετές φορές και στις δηλώσεις μετά το ματς και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε

"Θα δούμε, στην αγορά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Τον Ουσμάν τον βλέπω χαρούμενο εδώ, αλλά στο τέλος οι παίκτες αποφασίζουν. Βλέπουμε ότι είναι χαρούμενος κι αν υπάρξει κάτι θα μας ενημερώσει, αλλά τώρα είναι μαζί μας και είναι χαρούμενος", υποστήριξε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός, ενώ ανάλογες ήταν κι οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

"Δεν μπορούμε να ελέγξουμε την αγορά, υπάρχουν ρήτρες, είναι απόφαση του παίκτη και θα αποφασίσει τι πρέπει να κάνει. Βλέπω ότι έχει προσαρμοστεί εδώ, αφού ήρθε μάς είπε ότι είναι χαρούμενος, είναι μέλος της οικογένειας και είναι ένας πολύ διαφορετικός παίκτης".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ