ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Μεγάλη απόσταση με Λιντς για Ραφίνια

Ο Ραφίνια της Λιντς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τσέλσι για την Premier League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ραφίνια της Λιντς σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τσέλσι για την Premier League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ραφίνια για το καλοκαίρι, αλλά πολύ μακριά από τη Λιντς για τη μεταγραφή.

Η Μπαρτσελόνα έχει βρει τον παίκτη που λείπει από την επιθετική τριπλέτα της νέας σεζόν και αυτός είναι ο Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει έρθει σε επαφή με τους "μπλαουγκράνα" και όλα δείχνουν ότι δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα σε αυτό το πεδίο.

Αντιθέτως, η Λιντς αποτελεί το μεγάλο "αγκάθι" για τους Καταλανούς, αφού δεν είναι διατεθειμένη να χαρίσει απλόχερα τον 25χρονο διεθνή, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να προσφέρει 35.000.000 ευρώ, ωστόσο τα "παγόνια" εμφανίζονται να ζητούν πάνω και από τα διπλάσια, τη ρήτρα αποδέσμευσης δηλαδή 75.000.000, σύμφωνα με τη SPORT.

Την ίδια στιγμή, οι "μπλαουγκράνα" έχουν αποσύρει την πρόταση από το τραπέζι για την ανανέωση του συμβολαίου του Ουσμάν Ντεμπελέ και περιμένουν από τον ατζέντη του μια πρώτη κίνηση, ώστε να ανοίξουν ξανά διαπραγματεύσεις παραμονής.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΛΙΝΤΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ