ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάλαντ αποθεώθηκε από τον κόσμο στο Καμπ Νόου με standing ovation

Ο Έρλινγκ Χάλαντ γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο της Μπαρτσελόνα με standing ovation στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι κατά της νόσου ALS
Ο Έρλινγκ Χάλαντ γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο της Μπαρτσελόνα με standing ovation στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι κατά της νόσου ALS PRINT SCREEN TWITTER

Ο Έρλινγκ Χάλαντ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της Μπαρτσελόνα με standing ovation στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι κατά της νόσου ALS, που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης (24/8) στο Καμπ Νόου.

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι (3-3) αναμετρήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (24/8) στο Καμπ Νόου στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα, με τις δύο ομάδες να μαζεύουν ένα σημαντικό ποσό στη μάχη κατά της νόσου ALS.

Οι περίπου 90.000 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο για να συνεισφέρουν στον αγώνα και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων αποθέωσαν εκτός από τον Μπερνάρντο Σίλβα -του οποίου το όνομα είχε συνδεθεί έντονα με την Μπαρτσελόνα- και τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο κόσμος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, βλέποντας από κοντά έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο.

Την ώρα μάλιστα, που ο Νορβηγός σταρ έκανε προθέρμανση για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος οι οπαδοί τον αποθέωσαν με standing ovation.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ LA LIGA PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ