ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η οργή των οπαδών για τη διαιτησία μετατράπηκε σε απειλές θανάτου προς τον Μπαστόνι

Ο Αλεσάντρο Μπαστόνι με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς κόντρα στην Τορίνο για την Serie A | 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Αλεσάντρο Μπαστόνι με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς κόντρα στην Τορίνο για την Serie A | 22 Δεκεμβρίου 2021 @2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Ίντερ και κάποιοι οπαδοί της "ξέφυγαν", με τη σύντροφο του Αλεσάντρο Μπαστόνι να δημοσιεύει μέσω Instagram θανατικές απειλές που δέχτηκε ο αμυντικός των νερατζούρι.

Η Ίντερ πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (4/10) την πρώτη νίκη της στο φετινό Champions League επικρατώντας 1-0 της Μπαρτσελόνα με το γκολ του Τσαλχάνογλου και έκανε ευτυχισμένους τους φίλους της, ωστόσο τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στην πλευρά των ηττημένων.

Αιτία ο ντόρος που ξέσπασε για τη διαιτησία, με τους μπλαουγκράνα να φωνάζουν για ένα γκολ που δεν μέτρησε υπέρ τους (δόθηκε επιθετικό φάουλ σε χέρι του Φάτι) και ένα πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε στο φινάλε (για χέρι του Ντάμφρις), με τον Τσάβι αλλά και αρκετούς παίκτες του να ρίχνουν βέλη κατά της διαιτησίας και κάποιους οπαδούς των μπλαουγκράνα να υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.

Αυτό έγινε μέσω των social media, με οπαδούς να στέλνουν άκρως απειλητικά μηνύματα κατά του Αλεσάντρο Μπαστόνι. Άλλοι απείλησαν να του σπάσουν τα πόδια για να διασφαλίσουν πως δεν θα παίξει ποδόσφαιρο ξανά, ενώ υπήρχαν και άλλοι που ανέβαζαν φωτογραφίες με όπλα και φωτιές για να τον κάνουν να φοβηθεί.

Τα συγκεκριμένα μηνύματα φρόντισε να τα δημοσιεύσει η -εξοργισμένη- σύντροφός του, Καμίλα Μπρεσιάνι, και το σίγουρο είναι πως όλα αυτά ρίχνουν λάδι στη φωτιά ενόψει της ρεβάνς των δύο ομάδων την ερχόμενη Τετάρτη (12/10) στο "Καμπ Νόου".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ