ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Έκλεψαν πανάκριβο ρολόι του Λεβαντόβσκι κι αυτός κυνήγησε τους κλέφτες

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι © 2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έπεσε θύμα κλοπής όσο μοίραζε αυτόγραφα έξω από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα. Κυνήγησε τους κλέφτες και τελικά ανέκτησε το πανάκριβο ρολόι του.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι το πρόσωπο της Μπαρτσελόνα στην έναρξη της νέας σεζόν με πολλούς τρόπους, ακόμα και μη αγωνιστικούς. Για παράδειγμα, την Πέμπτη βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Καταλανών για την προετοιμασία ενόψει του επόμενου αγώνα της ομάδας και δέχθηκε... επίθεση φιλάθλων για αυτόγραφα.

Αυτό αποδείχθηκε... μοιραίο, αφού την ώρα που ο Πολωνός επιθετικός υπέγραφε αυτόγραφα από τη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου του, επιτήδειοι άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού και του πήραν από το χέρι ένα ρολόι Patek Philippe αξίας 75.000 ευρώ, σύμφωνα με τη Sport.

Η ιστορία δεν ολοκληρώθηκε εκεί, αφού ο Λεβαντόβσκι άρχισε να κυνηγάει τους κλέφτες και στη συνέχεια τον βοήθησε και η αστυνομία. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Ισπανών, οι κλέφτες κρύφτηκαν σε δέντρα και τελικά, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει έναν εξ αυτών και να ανακτήσει το πανάκριβο ρολόι του Λεβαντόβσκι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ