ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Απαγόρευσε την είσοδο σε θύρες γηπεδούχων σε όσους είναι ντυμένοι στα χρώματα της Ίντερ

Μπαρτσελόνα: Απαγόρευσε την είσοδο σε θύρες γηπεδούχων σε όσους είναι ντυμένοι στα χρώματα της Ίντερ
@2022 MARIA ANGELA ANGLES/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε τους κανόνες για την είσοδο στο "Καμπ Νόου" ενόψει της αναμέτρησης με την Ίντερ (12/10, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD, MEGA), απαγορεύοντας σε οπαδούς που είναι ντυμένοι στα νερατζούρι να μπουν σε θύρες γηπεδούχων.

Ο αγώνας μεταξύ της Ίντερ και της Μπαρτσελόνα στο "Μεάτσα" την περασμένη Τρίτη βρήκε τους Ιταλούς να επικρατούν με 1-0 με το χρυσό γκολ του Τσαλχάνογλου και να αποκτούν αβαντάζ στη μάχη της πρόκρισης στη νοκ-άουτ φάσης του Champions League, την ίδια ώρα όμως άφησαν τους Καταλανούς να έχουν έντονα παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος τους.

Παίκτες, προπονητής και ισπανικός Τύπος έκαναν λόγο για ξεκάθαρη αδικία και η πίκρα τους δεν έφυγε έκτοτε, με τον Τσάβι να κάνει μάλιστα λόγο για διάθεση ρεβάνς από πλευράς μπλαουγκράνα στον αντίστοιχο αγώνα των δύο ομάδων στο "Καμπ Νόου" την Τετάρτη (12/10, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD, MEGA και LIVE από SPORT24).

Πέρα όμως από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, έχει μπει στη συγκεκριμένη εξίσωση της εκδίκησης τόσο η διοίκηση όσο και το φίλαθλο κοινό, κάτι που έγινε σαφές την παραμονή του αγώνα, μέσω μίας ανακοίνωσης.

Οι διοικούντες των μπλαουγκράνα γνωστοποίησαν μέσω των επίσημων λογαριασμώ της Μπαρτσελόνα στα social media μία σειρά από κανόνες για την είσοδο στο γήπεδο και ένας εξ αυτών ήταν ιδιαίτερος, αφού δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου σε θύρες που αντιστοιχούν στους γηπεδούχους όσοι θα είναι ντυμένοι στα χρώματα της ιταλικής ομάδας.

Κοινώς, φανέλες και διακριτικά της Ίντερ επιτρέπονται μόνο στις θύρες που θα φιλοξενήσουν τους εκδρομείς τιφόζι της Ίντερ και απαγορεύονται διά... ροπάλου οπουδήποτε αλλού εντός "Καμπ Νόου", με τη συγκεκριμένη απόφαση να σχολιάζεται αρνητικά από τα ιταλικά μίντια και να κάνουν λόγο για απόφαση που "εξόργισε τους οπαδούς της Ίντερ".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ