ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Θα δώσουμε τη ζωή μας κόντρα στην Ίντερ, είναι τελικός και θέλουμε εκδίκηση"

Ο Τσάβι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν στους ομίλους του Champions League
Ο Τσάβι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν στους ομίλους του Champions League 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα βλέπουν ως τελικό τον αγώνα απέναντι στην Ίντερ την Τετάρτη (12/10, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD, MEGA), με τον Τσάβι να τονίζει πως θα δώσουν τη ζωή τους για τη νίκη και να εκφράζει την ελπίδα για μία μαγική βραδιά.

Ο αγώνας της περασμένης Τρίτης στο "Τζουζέπε Μεάτσα" άφησε πληγές στην Μπαρτσελόνα, τόσο λόγω της ήττας της με 1-0 που την άφησε στην 3η θέση του ομίλου και στο -3 από την 2η Ίντερ όσο και λόγω των παραπόνων που είχαν οι μπλαουγκράνα για την αντιμετώπισή τους από τη διαιτησία.

Ωστόσο, με τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση να είναι εφικτός, δεν υπάρχει χρόνος για να κλαίνε πάνω από την καρδάρα με το χυμένο γάλα, με τον Τσάβι να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα συσπείρωσης ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (12/10, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD, MEGA και LIVE από SPORT24) μέσω του BarçaTV:

"Για μας το παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός και για αυτό θα δώσουμε τη ζωή μας για να μείνουμε μέσα στη μάχη της πρόκρισης.

Σίγουρα δεν είναι ωραίο που έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση αλλά έχουμε την ποιότητα για να τα πάμε καλά και να βγούμε έξω από αυτήν.

Ποντάρουμε πολλά στην ώθηση που θα μας δώσει το κοινό του Καμπ Νόου, που θα πρέπει να είναι ένα ηφαίστειο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για εκδίκηση μετά από όλα αυτά που συνέβησαν στο Μεάτσα", δήλωσε ο προπονητής των μπλαουγκράνα, για να αναλύσει στη συνέχεια το παιχνίδι μέσα από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

"Περιμένω ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό του Μιλάνου, το φυσιολογικό είναι να αμυνθούν χαμηλά. Θα πρέπει να είμαστε γενναίοι και να παίξουμε επιθετικά, είναι τελικός για μας και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.

Χάσαμε στο Μόναχο και στο Μιλάνο, ελπίζουμε να έχουμε μία μαγική νύχτα με τη βοήθεια των οπαδών μας. Αν θα υπογράψω για το 1-0; Όχι, θα μου άρεσε το 2-0. Εάν με βάλετε να επιλέξω, καλύτερο το 2-0".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ