ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Αμφίβολος με τη Ρεάλ ο Άλμπα

Μπαρτσελόνα: Αμφίβολος με τη Ρεάλ ο Άλμπα
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ/POOL

Ο Τζόρντι Άλμπα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο χθεσινό αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Σεββίλη (1-1), διαγνώσθηκε με μυικό τραυματισμό στο δεξί του πόδι και σύμφωνα με την ισπανική AS, θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην κυριακάτικη αναμέτρηση στο Καμπ Νόου στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της La Liga, με τους Καταλανούς μάλιστα, να προβαίνουν και σε αναγκαστική αλλαγή.

Συγκεκριμένα, ο Ολλαδός τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Ρόναλντ Κούμαν, στο 75ο λεπτό άλλαξε αναγκαστικά του Τζόρντι Άλμπα, τον οποίο αντικατέστησε ο Σερζίνιο Ντεστ, πραγματοποιώντας μάλιστα και το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπάρτσα.

Ο 31χρονος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο δεξί του πόδι και το πρωί της Δευτέρας (5/10) υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν τον τραύματισμό του στο μηριαίο δικέφαλο του δεξιού ποδιού. Σύμφωνα, με ρεπορτάζ της ισπανικής AS, η αισιόδοξη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι να μείνει 3 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η εξέλιξη αυτή δεν επιτρέπει στον Κούμαν να υπολογίζει τον Ισπανό αμυντικό στον αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στη Xετάφε (18/10), αλλά ούτε και κόντρα στη Φερεντσβάρος (20/10) στο πλαίσια του Champions League, ενώ παραμένει επίσης, αμφίβολος και για το ντέρμπι με τη Ρεάλ (25/10).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ