VIRAL

Μπαρτελόνα: Ο Γιαμάλ αποχώρησε από το αγώνα για να πάει τουαλέτα, δεν επέστρεψε ποτέ και έγινε αλλαγή από τον Τσάβι

Barcelona's Lamine Yamal gestures during the Champions League Group H soccer match between Barcelona and Royal Antwerp at the Olympic Stadium of Montjuic in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lamine Yamal gestures during the Champions League Group H soccer match between Barcelona and Royal Antwerp at the Olympic Stadium of Montjuic in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) @2023 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Λαμίν Γιαμάλ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, στη διάρκεια του αγώνα, δεν γύρισε... ποτέ και ο Τσάβι αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει καθώς η Μπαρτσελόνα αγωνιζόταν για δέκα λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Πόρτο όμως το γκολ του Φεράν Τόρες και το πέναλτι και το γκολ των Πορτογάλων που δεν μέτρησαν έπειτα από εξέταση της φάσης έδωσαν στους Καταλανούς τη νίκη 1-0 στο "Ντραγκάο για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Champions League.

Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Λαμίν Γιαμάλ ο οποίος στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, για να πάει στην τουαλέτα, από την οποία δεν γύρισε... ποτέ και ο Τσάβι αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή, καθώς οι Καταλανοί αγωνίζονταν με δέκα παίκτες σχεδόν για δέκα λεπτά.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ο Γιαμάλ ήταν άρρωστος: "Ο Λαμίν Γιαμάλ ήταν άρρωστος. Μου το έλεγε αρκετή ώρα. Εκμεταλλεύτηκα ένα διάλειμμα για να του πω να πάει στην τουαλέτα γρήγορα, αλλά στο τέλος μου είπαν ότι δεν μπορεί να επιστρέψει στο γήπεδο".

TAGS VIRAL CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ