ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάρκογλου: "Ήθελα να φύγω από την Ξάνθη"

Μπάρκογλου: "Ήθελα να φύγω από την Ξάνθη"
Μπάρκογλου, Καλαμαριά, προπόνηση

Την δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την Ξάνθη, και ταυτόχρονα την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, εξέφρασε ο Γιώργος Μπάρκογλου

Αρχικά εξέφρασε αφενός τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την Skoda Ξάνθη και αφετέρου την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή του στους «κοκκινόμαυρους»: «Η κατάσταση τον τελευταίο μήνα δύσκολη για μένα, για λόγους που δεν έμαθα ποτέ και ήθελα να φύγω από την Ξάνθη.


Έγιναν κάποια πράγματα που πιστεύω ότι δεν κατάλαβε κανένας. Ξαφνικά μία μέρα μου είπαν ότι πρέπει να πάω να κάνω προπόνηση με την δεύτερη ομάδα.

Τελικά όλα εξελίχτηκαν καλά με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα. Κάπως έτσι είναι και η περίπτωση του Κοντοδήμου. Ο Δημήτρης έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια. Ξαφνικά βρέθηκε κι αυτός εκτός ομάδας και ήμασταν μαζί στο περιθώριο!».

Ο Μπάρκογλου επιστρέφει σε... γνώριμα λημέρια ύστερα από αρκετά χρόνια και δήλωσε ευχαριστημένος που είχαν αίσια κατάληξη οι συζητήσεις του με την ομάδα:

«Ήμουν πριν από 7 χρόνια στη Θεσσαλονίκη για δύο χρόνια στον Άρη και έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις. Το ενδιαφέρον υπήρχε εδώ και 2 εβδομάδες.

Υπήρχαν κάποια προβλήματα στον οικονομικό τομέα, ξεπεράστηκαν και η κουβέντα μου με τον κ. Δαμήλο έληξε ευχάριστα».




Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα των «Πόντιων» στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον προπονητή μου. Θα μιλήσω σήμερα. Δεν έχω παίξει σε δύο-τρία παιχνίδια με την Ξάνθη».


Τέλος ο Μπάρκογλου στάθηκε στα άτυχα αποτελέσματα που πήρε ο Απόλλων Καλαμαριάς και δήλωσε αισιόδοξος για την κατάκτηση του στόχου της παραμονής:

«Ο Απόλλωνας μέχρι τώρα είναι ο πιο άτυχος από όλες τις ομάδες που βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική θέση και κατάσταση, γιατί μέσα στο γήπεδο χάνει πολλές ευκαιρίες.

Δυσκολεύεται στο γκολ, αλλά δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Μακάρι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να πετύχει το στόχο της».












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ