ΟΦΗ

Μπαρκαουάν: "Ήμασταν τυχεροί"

Μπαρκαουάν: "Ήμασταν τυχεροί"
μπαρκαουαν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Tυχερή χαρακτήρισε τη νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ ο Κοσμίν Μπαρκαουάν

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107,4" και μίλησε για την πορεία της κρητικής ομάδας, αλλά και για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ.
Όταν του ζητήθηκε αρχικά, να σχολιάσει τις διακυμάνσεις στη φετινή αγωνιστική πορεία του ΟΦΗ, ο Μπαρκαουάν δήλωσε: " Στην επίθεση όπως και στην άμυνα, η ευθύνη ανήκει σε όλους τους παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά από τότε που μας ανέλαβε ο κ. Παράσχος η ομάδα πηγαίνει πολύ καλύτερα και παίζουμε καλύτερα".

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα του άξιζε τη νίκη στον παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ απάντησε πως καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο παράγοντας τύχη: " Κατά τη γνώμη μου ήμασταν λιγάκι τυχεροί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά εμείς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αν δούμε όμως τα προηγούμενα παιχνίδια, η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας σε αγώνες με αντιπάλους όπως ο Εργοτέλης, ο Άρης και ο Ολυμπιακός. Αυτή τη φορά όμως η τύχη ήταν με το μέρος μας".

Στη συνέχεια ο Μπαρκαουάν αναφέρθηκε στις εμφανίσεις και στην απόδοση του "Δικέφαλου' την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, τονίζοντας: " Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, όπως και άλλες ομάδες συχνά, και πιστεύω ότι και εναντίον του Παναθηναϊκού στην Τούμπα είχε αγωνιστεί καλά. Όταν όμως δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που δημιουργείς, τότε αυτό το πληρώνεις στο ποδόσφαιρο".

Όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει τη θητεία του στον ΠΑΟΚ με τη διαμονή του στην Κρήτη και τον ΟΦΗ, σχολίασε: " Είναι διαφορετικά τα πράγματα και δε μπορούμε να συγκρίνουμε το πέρασμά μου από τον ΠΑΟΚ με αυτό στον ΟΦΗ. Δεν μπορώ να πω ότι στην μία ομάδα περνούσα καλά και στην άλλη όχι. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά μου στον ΠΑΟΚ, πέρασα καλά και κάναμε κάποιες νίκες που χαροποίησαν ιδιαίτερα τους φιλάθλους. Στον ΟΦΗ είναι μία διαφορετική ιστορία. Σας είπα και πριν ότι στην αρχή δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά, όμως βελτιωθήκαμε με την έλευση του κ. Παράσχου".

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε και του ζητήθηκε να αναφερθεί στο λόγο που αποχώρησε από το σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ο Μπαρκαουάν απάντησε: " Όποτε έχω επαφή με παλιούς μου συμπαίκτες ή τον Τύπο επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν ήθελα να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Δε θέλω να μιλήσω για το ποιος πήρε αυτή την απόφαση, γιατί δεν είμαι βέβαιος ποιος έφταιξε τελικά. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήταν δική μου απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα".








TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ