ΒΕΡΟΙΑ

Μπαμ με Στιβ Μαρλέ;

Μπαμ με Στιβ Μαρλέ;
στιβ μαρλε

Η Βέροια κατέθεσε χαρτιά στην ΕΠΟ για την απόκτηση του Στιβ Μαρλέ και πλέον περιμένει το πολυπόθητο "ναι"

Άλλο ένα "μεγάλο" όνομα είναι πολύ πιθανόν να μετεγγραφεί σε ομάδα της Super League την χειμερινή περίοδο, καθώς οι ιθύνοντες της Βέροιας περιμένουν το πολυπόθητο "ναι" από τον διεθνή επιθετικό.
Ο 33χρονος φορ είναι ελεύθερος καθώς έχει να αγωνιστεί από το περασμένο καλοκαίρι, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του να είναι η Λοριέν.

Ο Στιβ Μαρλέ έχει 23 συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας από το 2001 ως το 2003, πετυχαίνοντας επτά τέρματα, ενώ έχει αγωνιστεί στη Ρεντ Σταρ, τη Οσέρ, τη Λιόν, τη Φούλαμ, τη Μαρσέιγ και τη Βόλφσμπουργκ, πριν πάει στη Λοριάν.

Διαζύγιο με Γκουαντελούπε



Μετά τις μετεγγραφές η Βέροια ανακοίνωσε και τον τερματισμό της συνεργασίας τιης με τον Λουίς Γκουαντελούπε.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή λύθηκε το συμβόλαιο με τον Περουβιανό αμυντικό όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ Βέροια μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Με Τζιοβανίνι κόντρα στον Ηρακλή

Σ' ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Γιάννη Μαντζουράκη καθώς ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ηρακλή, ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος, Μάρτσιο Τζιοβανίνι, θα μπορεί να υπολογίζεται αφού εκδόθηκε το δελτίο του.

Αντίθετα ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή τον τιμωρημένο, Νίκο Τσιμπλίδη και τον Γιάννης Αλεξίου, ο οποίος αναρρώνει από επέμβαση στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού.

Η προετοιμασία της Βέροιας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το μεσημέρι με ένα χαλάρωμα, με την τέλεση του οποίου θα γνωστοποιηθούν από τη τεχνική ηγεσία τα πρόσωπα που θα συνθέσουν την αποστολή για το παιχνίδι.














TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ