ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μπαλτάκος για τελικό στην Κύπρο: "Αν δεν δώσει άδεια η αστυνομία, δεν μπορεί να γίνει αγώνας, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος EUROKINISSI SPORTS

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου για την επιλογή της Ομοσπονδίας να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στην Μεγαλόνησο. Τι δήλωσε με τη σειρά του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου για την επιλογή της Ομοσπονδίας να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Μεγαλόνησο.

"Εμείς έχουμε συμφωνήσει με την ΚΟΠ. Πρέπει να υπάρξουν και άλλες διαδικασίες γιατί και η Αστυνομία πρέπει να πει την άποψή της. Δεν έχουμε ακόμη κάποια εξέλιξη. Όταν απαντήσει εάν μπορεί να τον αστυνομεύσει, τότε θα γίνει. Αν δεν δώσει άδεια, δεν μπορεί να γίνει αγώνας. Αυτό ισχύει σε κάθε χώρα και πόλη. Η ΚΟΠ θα κάνει τις σχετικές ενέργειες, φαντάζομαι εντός των προσεχών ημερών. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά περιμένουμε το τυπικό", είπε στο Super Sport FM 104.0 και συνέχισε:

"Από πέρσι τον Ιούλιο όταν είχα εκλεγεί, είχαμε πει ότι ο τελικός πρέπει να γίνεται και εκτός Ελλάδας οπουδήποτε υπάρχει ελληνισμός. Πρώτη επιλογή ήταν η Κύπρος και επειδή είναι η πρώτη φορά που παίρνει η ΕΠΟ μια τέτοια απόφαση. Έπρεπε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις, γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο να γίνει στην Αυστραλία ή σε κάποια άλλη χώρα που υπάρχουν αρκετοί Έλληνες. Μιλήσαμε και με την αγγλική Ομοσπονδία για τον τελικό, το δέχθηκαν όμως εμείς προτιμήσαμε την Κύπρο. Σκεφτήκαμε ότι η μεγαλύτερη συγκέντρωση ελληνισμού είναι στην Κύπρο και είναι και το πιο εύκολο".

Για τις ψήφους στην Ε.Ε της ΕΠΟ, σχολίασε: "Δεν ψήφισε κάποια ομάδα αρνητικά. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως μια ομάδα δεν ψήφισε αρνητικά, απλά παρών".

Για τα εισιτήρια είπε: "Τίποτε από αυτά δεν είναι αποφασισμένο, από τη στιγμή που η Αστυνομία δεν έχει εκφραστεί. Μπορεί να χωράει 22 χιλιάδες φιλάθλους το γήπεδο, όμως θα πρέπει να έχουμε και την θέση της αστυνομίας. Τα πάντα θα αποφασιστούν μετά από την εισήγηση της Αστυνομίας. Όταν μάθουμε αυτά, τότε θα μπούμε σε λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια. Δεν έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να προτείνει η Αστυνομία να μην έρθουν οργανωμένοι φίλαθλοι από την Ελλάδα. Εξάλλου αυτό δεν μπορείς να το ελέγξεις, μπορεί να έρθουν ατομικά".

Τι δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, φιλοξενήθηκε στην ίδια συχνότητα και μεταξύ άλλων σχολίασε την απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός στην Κύπρο.

"Αυτό που μπορώ, είναι πως πέραν των δημοσιευμάτων δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση. Όταν έχουμε θα τοποθετηθούμε. Υπάρχουν πολλά δεδομένα που πρέπει να αναλυθούν. Δεν έχουμε τίποτα συγκεκριμένο αριθμητικό. Θα πρέπει να ξέρουμε εάν θα έρθουν οπαδοί, πόσοι κτλ. Και παλαιότερα ένας τελικός κυπέλλου πετόσφαιρας Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είχε αποφασιστεί να γίνει στην Κύπρο, όμως αρνηθήκαμε και δεν έγινε ποτέ στην Κύπρο", είπε μεταξύ άλλων.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΟ ΚΥΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ