ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπάλα, μπάλα, μπάλα... στον Παναθηναϊκό

Μπάλα, μπάλα, μπάλα... στον Παναθηναϊκό
Αναστασίου INTIME SPORTS

Η διπλή προπόνηση της Πέμπτης περιελάμβανε μόνο μπάλα στον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να το ευχαριστιούνται πρωί και απόγευμα.

Ευχάριστα αν και κουραστικά πέρασε το πρόγραμμα των προπονήσεων την Πέμπτη για τον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι γυμνάστηκαν πρωί και απόγευμα.

Αυτό γιατί οι δυο προπονήσεις ήταν φουλ σε ασκήσεις με μπάλα και φυσικά αυτό είναι κάτι που κάνει όλους τους ποδοσφαιριστές να χαίρονται το πρόγραμμα.

Το πρωί το πρόγραμμα κράτησε για περίπου δυο ώρες και περιελάμβανε πολλές και διαφορετικές ασκήσεις με μπάλα με τον Γιάννη Αναστασίου να δίνει έμφαση στον τρόπο ανάπτυξης των πράσινων βάζοντας πολλές και διαφορετικές ασκήσεις. Οι πράσινοι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και τελειώματα σε δύο groups και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι 6 εναντίον 6 σε μικρό χώρο σε τρία groups με εμβόλιμες ταχύτητες.

Το απόγευμα το πρόγραμμα ήταν λίγο πιο χαλαρό και κράτησε λιγότερη ώρα λόγω και του τραπεζιού που θα έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Μετά το αρχικό ζέσταμα συνεχίστηκε με ασκήσεις τεχνικής και ολοκληρώθηκε με ένα παιχνίδι με τελειώματα σε ζευγάρια με όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη τέσσερα γκολ να φεύγει για τα αποδυτήρια.

Απών και σήμερα από το πρωινό πρόγραμμα ήταν ο Ντίνας ο οποίος είχε πάρει σχετική άδεια από τον Γιάννη Αναστασίου λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος. Ο νεαρός άσος ήταν εκτός Αθηνών και επέστρεψε το απόγευμα.

Επίσης το πρωί έλειψαν λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων οι Λαγός και Κουτρουμπής, οι οποίοι το απόγευμα ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Τέλος οι Σίλντενφελντ και Σταματάκης ακολούθησαν και πάλι πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω των ενοχλήσεων που νοιώθουν σε προσαγωγούς και μέση αντίστοιχα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ