ΟΦΗ

Μπάκιτς: "Είπα το ναι στον ΟΦΗ χωρίς να το σκεφτώ, νονός μου ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς"

Μπάκιτς: "Είπα το ναι στον ΟΦΗ χωρίς να το σκεφτώ, νονός μου ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς"
INTIME

Ο Μάρκο Μπάκιτς έφτασε το απόγευμα της Τρίτης (17/01) στο Ηράκλειο για να υπογράψει στον ΟΦΗ, με τον Μαυροβούνιο μέσο να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του πως έχει νονό τον παλαίμαχο φορ των Κρητικών, Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς.

Ο ΟΦΗ προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση συμφωνώντας με το Μάρκο Μπάκιτς και το απόγευμα της Τρίτης (17/01) οι δύο πλευρές ήρθαν ακόμα πιο κοντά, με τον διεθνή Μαυροβούνιο μέσο να φτάνει στο Ηράκλειο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους με τη νέα του ομάδα.

Μάλιστα κατά την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Κρήτης, ο Μπάκιτς προέβη και σε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη καθώς εξομολογήθηκε πως έχει για νονό τον Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς, έναν από τους πλέον αγαπητούς παλαιμάχους του ΟΦΗ ο οποίος άφησε έντονα το αποτύπωμά του στους ασπρόμαυρους στη δεκαετία του '90.

Ο Μάρκο Μπάκιτς κατά την άφιξή του στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ | 17 Ιανουαρίου 2023
Ο Μάρκο Μπάκιτς κατά την άφιξή του στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ | 17 Ιανουαρίου 2023 INTIME

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση είπα ναι χωρίς να το σκεφτώ. Γνώριζα τον ΟΦΗ από πριν γιατί ο νονός μου, ο οποίος είναι ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς είχε παίξει στην Ελλάδα και μου είχε πει πάρα πολλά για τον ΟΦΗ.

Όταν μου ήρθε η πρόταση από τον ΟΦΗ δεν το συζήτησα καν, είπα αμέσως ναι και γι’ αυτό το λόγο είμαι εδώ. Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία, τώρα νιώθω ότι είμαι σε ένα μέρος που μου ταιριάζει περισσότερο, μου αρέσει περισσότερο, υπάρχει θάλασσα οπότε νιώθω ότι είμαι σαν το σπίτι μου", τόνισε αρχικά ο Μπάκιτς, ο οποιός ερωτηθείς για τις πρώτες του σκέψεις μετά την άφιξή του στη χώρα μας, είπε:

Ο Μάρκο Μπάκιτς κατά την άφιξή του στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ | 17 Ιανουαρίου 2023
Ο Μάρκο Μπάκιτς κατά την άφιξή του στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ | 17 Ιανουαρίου 2023 INTIME

"Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να γνωρίσω τον προπονητή, την ομάδα και να αρχίσω να ενσωματώνομαι. Είμαι ένας παίκτης με εμπειρία, έχω παίξει σε πολλές ομάδες, νιώθω ότι μπορώ να ανταποκριθώ.

Έχω αντιμετωπίσει και την Εθνική Ελλάδος με την χώρα μου στο Καραϊσκάκη. Γνωρίζω τι γίνεται εδώ και μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που υπάρχουν".

Το who is who του Μάρκο Μπάκιτς

Ο Μπάκιτς αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της χώρας του με φανέλα της Μπουντούτσνοστ, μετρώντας πέντε γκολ και μία ασίστ σε 12 συμμετοχές, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Τορίνο, Φιορεντίνα, Σπέτσια, Μπελενένσες, Μπράγκα, Αλκολκόρν και Μουσκρόν.

Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο, αγωνιζόμενος κυρίως ως κεντρικός μέσος και αμυντικό χαφ.

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ