ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Μπακασέτας: Στην Αθήνα ο αρχηγός της Εθνικής για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Τάσος Μπακασέτας έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας (22/1) για να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Το SPORT24 και ο Πέτρος Παπαμακάριος βρέθηκαν στο Ελ. Βενιζέλος για την άφιξή του αρχηγού της Εθνικής.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι από το βράδυ της Δευτέρας (22/1) στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Φατίχ Τερίμ, με το SPORT24 και τον Πέτρο Παπαμακάριο να βρίσκονται στην άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος.

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με την Τράμπζονσπορ όσο και με τον Έλληνα διεθνή για τον επαναπατρισμό του για ένα deal που θα έχει διάρκεια 3,5 ετών και θα αποφέρει στον 30χρονο πάνω από 1.500.000 ευρώ σε "καθαρές" ετήσιες αποδοχές, με συνέπεια να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας στη Stoiximan Super League.

Μετά το αεροδρόμιο, ο Μπακασέτας θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της Κυριακής ο αρχηγός της Εθνικής αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Τράμπζονσπορ, στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Γαλατάσαραϊ που του δόθηκε η ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους φίλους της ομάδας.

Ο 30χρονος αναμένεται να μπει κατευθείαν στα... βαθιά, αφού ο ο Φατίχ Τερίμ τον περιμένει για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28/01) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ