ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Μίδας ο Μπακασέτας, ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας στη Stoiximan Super League

Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ελλάδα - Ιρλανδία
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ελλάδα - Ιρλανδία EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς οι πράσινοι ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Έλληνα διεθνή, κάνοντάς τον τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα στη Stoiximan Super League.

Η μεγάλη μεταγραφική του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός, αφού το Τριφύλλι έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, όσο και με την Τράμπζονσορ.

Ένα deal που θα έχει διάρκεια 2.5 ετών και θα αποφέρει στον αρχηγό της Εθνικής πάνω από 1.500.000 ευρώ σε "καθαρές" ετήσιες αποδοχές, με συνέπεια να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας στη Stoiximan Super League.

Το ποσό που θα έχει λαμβάνειν ο Μπακασέτας τον μετατρέπει στον απόλυτο Μίδα του πρωταθλήματος, καθώς ο μέχρι πρότινος υψηλότερα αμειβόμενος Έλληνας ήταν ο αρχηγός τους Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, με τα χρήματα που παίρνει βάσει της τελευταίας αναπροσαρμογής του συμβολαίου του να φτάνουν τα 850.000 ετησίως.

Το συμβόλαιο του Μπακασέτα είναι το μεγαλύτερο που έχει δώσει ποτέ ο Παναθηναϊκός σε Έλληνα ποδοσφαιριστή, ενώ ο αρχηγός της Εθνικής θα είναι ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τον Ελ Αραμπί.

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ