ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπακασέτας: "Μονόδρομος η νίκη, βγήκαμε να παίξουμε μπάλα γιατί ξέρουμε τα κενά που αφήνει ο Ολυμπιακός"

Ο Τάσος Μπακασέτας στη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ο Τάσος Μπακασέτας στη διάρκεια του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στάθηκε στην αντίδραση που έδειξε το τριφύλλι και έκανε λόγο για μια επικράτηση αρκετά σημαντική ενόψει της συνέχειας.

Ο Τάσος Μπακασέτας στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" με 3-1 στάθηκε στην αντίδραση που έδειξε το τριφύλλι και έκανε λόγο για μια επικράτηση αρκετά σημαντική ενόψει της συνέχειας.

Ο Έλληνας επιθετικός υποστήριξε:

"Σήμερα ήταν μονόδρομος η νίκη. Δεν ήρθαμε ούτε για την ισοπαλία. Ξέραμε ότι είναι μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Όταν βρίσκουμε τον ρυθμό μας και βάζουμε το δικό μας παιχνίδι, μπορούμε να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα.

Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, όμως είναι σημαντικό που η ομάδα δείχνει μέταλλο και αντιδρά. Τώρα ξεκινά ένας μαραθώνιος γιατί ουσιαστικά όταν κάνουμε μια μεγάλη νίκη, σαν να χαλαρώνουμε και στο επόμενο παιχνίδι κάτι να μην πηγαίνει σωστά. Αυτό είναι το κλειδί. Χαιρόμαστε, αλλά πρέπει να βρούμε ισορροπία στα συναισθήματα μας.

Ήμασταν πολύ διαβασμένοι, ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Ήμασταν πιο συμπαγείς, πιο κοντά οι γραμμές μας. Το κλειδί για μένα είναι ότι βγήκαμε να παίξουμε μπάλα γιατί ξέρουμε τα κενά που αφήνει ο Ολυμπιακός. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα. Αυτό έκανε τη διαφορά σήμερα.

Συν το γεγονός πως ακόμη κι αν μείναμε πίσω στο σκορ, στην πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού, δεν το βάλαμε κάτω, πιστεύαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ