ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαϊράμι: "Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μου"

Μπαϊράμι: "Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μου"
INTIME SPORTS

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Εμίρ Μπαϊράμι με τον Σουηδό να μην νοιώθει καμία ενόχληση και να δηλώνει αισιόδοξος για την συνέχεια.

Τρεις μήνες πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Εμίρ Μπαϊράμι φορούσε την φανέλα του Παναθηναϊκού και έδινε το παρών σε αγώνα των πράσινων πριν την εγχείριση στην μέση την 1η Νοεμβρίου 2013.

Ο Σουηδός επέστρεψε στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών και σίγουρα μόνο και μόνο η παρουσία του αποτελεί κέρδος για τους πράσινους. Όχι η εμφάνιση του αν και ο Μπαϊράμι έδειξε να έχει όρεξη αλλά απλά το γεγονός ότι έπαιξε για 60 λεπτά και σιγά-σιγά όλο και θα ανεβάζει ρυθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού εξτρέμ μετά το τέλος του αγώνα:

Για τα δύο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών:
"Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, είχαμε το προβάδισμα και σήμερα εξασφαλίσαμε την πρόκριση. Θέλουμε να πάμε καλά στο Κύπελλο".

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού:
"Από τότε που έχω να αγωνιστώ, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει άλματα προόδου. Έχουμε βελτιωθεί ως ομάδα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης".

Για την επιστροφή του μετά την επέμβαση στη μέση του:
"Είμαι χαρούμενος επειδή έπαιξα ποδόσφαιρο μετά από αρκετό καιρό. Δεν ένιωσα καμία ενόχληση, είμαι καλά και ακολουθώντας το πρόγραμμα του ιατρικού τιμ, η μέση μου δυναμώνει όλο και πιο πολύ. Δεν μπορώ να προβλέψω σε πόσο καιρό θα είμαι στο 100% αλλά πλέον ο χρόνος δουλεύει υπέρ μου".

Για το χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να είναι 1005 έτοιμος:
"Μου είχε λείψει η αίσθηση του αγώνα. Η υγεία είναι πάνω απ' όλα για έναν αθλητή, όμως ήθελα να παίξω. Έχω διάθεση να προσφέρω όσο μπορώ για να βοηθήσω και εγώ στη βελτίωση της ομάδας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ