ΑΕΚ

Μπάγεβιτς: "Στα μέτρα μας η κλήρωση"

Μπάγεβιτς: "Στα μέτρα μας η κλήρωση"
INTIME SPORTS

Στα μέτρα της ΑΕΚ είναι οι αντίπαλοι που θα αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa League, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Δεν τρομάζουν τον τεχνικό της Ένωσης τα ονόματα των Ζενίτ, Έντερλεχτ και Χάιντουτ, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

" Όλα παίζουν ρόλο. Και το πρόγραμμα και η δική μας κατάσταση. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε τυχεροί. Αποφύγαμε καλές ομάδες. Με τις ομάδες που κληρωθήκαμε είναι στα μέτρα μας. Αν είμαστε όπως πρέπει μπορούμε να περάσουμε. Μπορούμε να δούμε ποιοτητικά παιχνίδια. Όλες οι ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έχουν παίκτες με ποιότητα. Και εμείς έχουμε καλή ομάδα και πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι απ' ότι τώρα".

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι περάσαμε. Τώρα είμαστε σε μία ευχαρίστηση θέση. Περιμένουμε την κλήρωση. Κάθε αντίπαλος είναι καλός. Μετά θα μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Να κάνουμε το πρόγραμμά μας. Τώρα να πω ποιον θέλω ή δεν θέλω δεν θα το κάνω γιατί δεν θα έρθουν ποτέ
".

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ και του Άρη στους ομίλους, τόνισε:

" Πραγματικά χαίρομαι και σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ και τον Άρη. το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κέρδος και πρέπει να σκέφτεται παραπάνω αυτά που έχουν ξεχάσει άλλοι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ