ΑΡΗΣ

Μπάγεβιτς: "Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι"

Μπάγεβιτς: "Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι"
Μπαγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την Μπράγκα

« Μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αφού θα συμβεί για πρώτη φορά αν το πετύχουμε. Μπορούμε να περάσουμε και θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Και ότι θα είναι πρώτη φορά και η ομάδα αλλά και οι παίκτες θα γίνουν πιο γνωστοί αλλά και οικονομικά όπως και άλλοι λόγοι», τόνισε αρχικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που αναφερόμενος στην Μπράγκα δήλωσε:

« Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας δεν θα είναι εύκολος. Θα είναι καλύτερος από την Μπόλτον και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες μου ξέρουν πώς να παίξουν, μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν είναι εύκολο στα τρία μέτωπα να μην έχεις απώλειες. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν συνηθίσει τα διπλά παιχνίδια αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Όσον αφορά το αποτέλεσμα του αυριανού παιχνιδιού ο τεχνικός του Άρη δήλωσε: « Αν μπορούμε να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι θα τελειώσουν όλα και αυτό θα προσπαθήσουμε», ενώ σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για την Μπράγκα απάντησε:

« Για την Μπράγκα ξέρουμε αρκετά. Την έχουμε δει σε 4-5 παιχνίδια που έχει παίξει όπως και το τελευταίο που κέρδισε 2-1. Θα έλεγα πως είναι καλύτερη από την Μπόλτον και ξέρει τι θέλει. Είναι αρκετά δυνατή και γρήγορη ομάδα όπως και τεχνική. Σίγουρα και η Μπράγκα θα παίξει για την νίκη ώστε να προκριθεί όπως ισχύει και με μας», χωρίς όμως να θελήσει να ξεχωρίσει ποιους ποδοσφαιριστές της Μπράγκα υπολογίζει περισσότερο όταν του ζητήθηκε.

Σχετικά με το αν ο παράγοντας κούραση έχει επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του στα τελευταία παιχνίδια ο «Ντούσκο» τόνισε: « Δεν ψάχνω ποτέ για δικαιολογίες. Οι παίκτες μας όμως σε κάθε παιχνίδι κάνουν το παν για να κερδίσουν. Και με τον Λεβαδειακό είχαμε απουσίες ενώ με την ΑΕΚ είχαμε την ατυχία της διακοπής. Επόμενο είναι να υπάρχει και κούραση στους παίκτες αλλά αύριο σε περίπτωση που χρειαστεί θα την ξεπεράσουν», ενώ για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα του σε σχέση με το βασικό σχήμα της Κυριακής με την ΑΕΚ: « Από το προηγούμενο παιχνίδι μπορεί να γίνουν αλλαγές αλλά όχι πολλές».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Μάρκο Αουρέλιο είπε: « Ο Μάρκο κάνει προπόνηση αλλά δεν είναι στην κατάσταση που έπρεπε για αυτό και δεν ήθελα να ρισκάρω με την ΑΕΚ ενώ δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το αυριανό παιχνίδι».

Πώς όμως αντιμετωπίζει το άλλο αυριανό παιχνίδι του ομίλου μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Μπόλτον στο Βελιγράδι; « Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κίνητρο αλλά μεγαλύτερο η Μπόλτον. Όπως και να έχει όμως δεν θέλω να σκεφτόμαστε για καμία άλλη ομάδα αλλά το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς», είπε ο Μπάγεβιτς που επισήμανε: « Χάσαμε δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα αλλά οπωσδήποτε κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι κι έτσι και με το αυριανό παιχνίδι ξεχνάμε την ΑΕΚ και βλέπουμε το αυριανό παιχνίδι».











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ