ΑΡΗΣ

Γόγολος: "Όλα στα πόδια μας"

Γόγολος: "Όλα στα πόδια μας"
Γόγολος

Την αισιοδοξία του για επικράτηση επί της Μπράγκα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σπύρος Γόγολος

« Εδώ που έχουμε φτάσει, βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Με την Μπράγκα είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει εάν περάσουμε στην επόμενη φάση. Όλα είναι στα πόδια μας.

Η ομάδα έχει δείξει ότι είναι πού καλή και ξέρει πώς να βρεθεί σε καλή μέρα κόντρα σε οποιαδήποτε αντίπαλο. Αν δείξουμε την καλή μας εικόνα, δε θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Υπάρχει καλή ψυχολογία στην ομάδα, είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε θετική ενέργεια. Με τη βοήθεια και της τύχης, θα περάσουμε στην επόμενη φάση

».

Όσο για το αποτέλεσμα; Ο Γόγολος ήταν ξεκάθαρος πως: « Δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία, παίζουμε στην έδρας μας, με τον κόσμο μας που ακολουθεί πιστά την ομάδα όλα τα χρόνια, πάμε μόνο για τη νίκη», ενώ όσον αφορά την παρουσία του κόσμου είπε: « Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης».

Αναφερόμενος στην κατασκοπεία της Μπράγκα τόνισε: « Παρακολουθήσαμε την Μπράγκα στο ματς με την Μπόλτον. Είναι καλή ομάδα, η Πορτογαλία διαθέτει καλές ομάδες έχουν τεχνική κατάρτιση και τα αποτελέσματά τους μόνο τυχαία δεν είναι», για να καταλήξει σχετικά με τις κινήσεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης τα τελευταία δύο χρόνια: « Από τη χρονιά που η ομάδα ανέβηκε από τη Β' Εθνική έγιναν σωστές κινήσεις από τη διοίκηση».



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ