ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ζιντάν και Τσάμπι Αλόνσο ψηλά στη λίστα για αντι-Τούχελ

Ο Τσάμπι Αλόνσο σε ματς της Λεβερκούζεν στην Bundesliga απέναντι στην Μπόχουμ | 20 Δεκεμβρίου 2023
Ο Τσάμπι Αλόνσο σε ματς της Λεβερκούζεν στην Bundesliga απέναντι στην Μπόχουμ | 20 Δεκεμβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Τα σενάρια για τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου πληθαίνουν, με ιταλικό δημοσίευμα να αποκαλύπτει επαφές στελεχών των Βαυαρών με τον Ζινεντίν Ζιντάν, την ώρα που ο διακαής πόθος στα υψηλά κλιμάκια του γερμανικού συλλόγου παραμένει ο Τσάμπι Αλόνσο με ορίζοντα το καλοκαίρι του 2024.

Η σεζόν 2023/2024 ενδέχεται να είναι μία από τις χειρότερες της Μπάγερν Μονάχου στη νέα χιλιετία, καθώς οι Βαυαροί βρίσκονται ήδη εντός Κυπέλλου Γερμανίας, ενώ τόσο σε Champions League, όσο και στην Bundesliga είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Πολλοί εντός της ομάδας εντοπίζουν το πρόβλημα στον Τόμας Τούχελ, ο οποίος δεν μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες του, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις τους έχει κατηγορήσει ευθέως.

Με την Μπάγερν να βλέπει τη Λεβερκούζεν να ξεφεύγει με οκτώ βαθμούς στη μάχη της κατάκτησης της "σαλατιέρας", μετά και τη σοκαριστική ήττα των Βαυαρών από την Μπόχουμ με 3-2, ο Τούχελ βρίσκεται υπ' ατμόν.

Ήδη τα πρώτα σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με την ιταλική "Corriero dello Sport" να αποκαλύπτει επαφές στελεχών της Μπάγερν με τον Ζινεντίν Ζιντάν, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του Γάλλου προπονητή.

Την ίδια ώρα, οι Γερμανοί παρουσιάζουν τον άνθρωπο που αμφισβητεί έντονα τη 11ετή κυριαρχία των Βαυαρών εντός συνόρων, Τσάμπι Αλόνσο, ως τον διακαή πόθο για τη νέα εποχή της Μπάγερν.

Μένει να φανεί εάν ο Τούχελ καταφέρει γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση, κατά πόσο ο Ζιντάν θα σταματήσει να περιμένει να "αδειάσει" ο πάγκος της εθνικής Γαλλίας και έαν ο Αλόνσο κολακευτεί από το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ