ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Επικοινώνησε τον Νοέμβριο με τον Αλόνσο για να του προσφέρει τη θέση του Κλοπ

Leverkusen's head coach Xabi Alonso reacts during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund at the BayArena in Leverkusen, Germany, Sunday, Dec. 3, 2023 (AP Photo/Martin Meissner)
Leverkusen's head coach Xabi Alonso reacts during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund at the BayArena in Leverkusen, Germany, Sunday, Dec. 3, 2023 (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO / MARTIN MEISSNER

Γαλλικό δημοσίευμα αποκάλυψε πως η διοίκηση της Λίβερπουλ είχε έρθει σε επαφή με τον Τσάμπι Αλόνσο τον περασμένο Νοέμβριο για να του προτείνει να αναλάβει τα ηνία στο τέλος της σεζόν ως διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ.

Η εποχή Γιούργκεν Κλοπ στο "Άνφιλντ" έχει μπει στην τελική ευθεία της, με τον Γερμανό να ανακοινωνει στα τέλη Ιανουαρίου πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει μετά από 8,5 χρόνια στον πάγκο της Λίβερπουλ και τους κόκκινους να μπαίνουν σε διαδικασία αναζήτησης του "εκλεκτού" για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτός πάντως φαίνεται πως έχει βρεθεί εδώ και καιρό, από τη στιγμή που ο Κλοπ είχε διαμηνύσει νωρίτερα στους διοικούντες την επιθυμία του να ρίξει τίτλους τέλους το καλοκαίρι του 2024, με το "Footmercato" να αποκαλύπτει πως ο προπονητής τον οποίο έχουν στην κορυφή της λίστας τους είναι ο Τσάμπι Αλόνσο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού μέσου, το "πρέσινγκ" στον άλλοτε μέσο των ρεντς και νυν τεχνικό ηγέτη της Μπάγερ Λεβερκούζεν άρχισε εδώ και αρκετούς μήνες, με την πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών να έχει γίνει τον περασμένο Νοέμβριο.

Τότε έγινε η πρώτη διερευνητική επαφή, με την περίπτωση μάλιστα του Αλόνσο να είναι ιδιαίτερη, από τη στιγμή που ο ίδιος φαίνεται να είναι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες δουλειάς του στην Λεβερκούζεν, την οποία έχει φέτος πρώτη στην Bundesliga και με την οποία φιλοδοξεί να γκρεμίσει την Μπάγερν από την κορυφή.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ