CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν - Βιγιαρεάλ: Οι Ισπανοί προκρίθηκαν με μόλις δύο εύστοχες τελικές στα δύο ματς

Ο Σάμουελ Τσουκουέζε της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για τα προημιτελικά του Champions League 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 10 Απριλίου 2022
Ο Σάμουελ Τσουκουέζε της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπάγερν για τα προημιτελικά του Champions League 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 10 Απριλίου 2022 © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Η Βιγιαρεάλ πήρε μία... οικονομική πρόκριση, αφού χρειάστηκε μόλις δύο εύστοχες τελικές σε δύο αγώνες απέναντι στην Μπάγερν για να βρει τα δύο γκολ των προημιτελικών του Champions League.

Η Βιγιαρεάλ υπέταξε την Μπάγερν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια σε επίπεδο επίθεσης. Το "κίτρινο υποβρύχιο" είχε μόλις δύο εύστοχες τελικές προσπάθειες σε 180 λεπτά αγώνα συν τις καθυστερήσεις, όμως βρήκε δύο γκολ τα οποία ήταν αρκετά για την πρόκριση.

Στο παιχνίδι του "Θεράμικα", οι Ισπανοί επικράτησαν με 1-0 έχοντας 12 τελικές, εκ των οποίων οι 5 κατέληξαν άουτ, οι 6 μπλοκαρίστηκαν και η μία από τον Αρνό Ντανζούμα κατέληξε στα δίχτυα. Παρ' όλα αυτά, είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες (το γκολ και ακόμα μία) κι ένα δοκάρι.

Σε αντιδιαστολή, η Μπάγερν είχε 22 τελικές, οι 4 εύστοχες, οι 8 άστοχες και οι 10 μπλοκαρισμένες. Από αυτές, οι 9 ήταν εκτός περιοχής (8 για τη Βιγιαρεάλ) και οι 13 εκτός (4 για τη Βιγιαρεάλ), ενώ ανάγκασαν τον Χερόνιμο Ρούλι σε 4 επεμβάσεις (καμία για τον Μάνουελ Νόιερ).

Στο παιχνίδι του Μονάχου, η Βιγιαρεάλ είχε μόλις 4 τελικές, εκ των οποίων μόνο το γκολ του Σάμουελ Τσουκουέζε είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα. Οι άλλες 3 κατέληξαν άουτ και καμία δεν χρειάστηκε μπλοκ από κάποιον Βαυαρό. Η μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε ήταν το γκολ, ενώ τρεις τελικές προήλθαν μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι είχαν ξανά υπεροχή σε απόλυτες τιμές. Οι τελικές τους ανήλθαν σε 23 (11 μέσα από την περιοχή και 12 εκτός), αλλά μόλις οι 4 ήταν εύστοχες, προκαλώντας 3 επεμβάσεις του Ρούλι. Υπήρξαν 7 μπλοκαρισμένες τελικές και μόλις μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία, η κεφαλιά του Τόμας Μίλερ που πέρασε άουτ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ