ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Συμφωνία με τη Λίβερπουλ για τον Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Γουέστ Χαμ
Ο Σαντιό Μανέ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Γουέστ Χαμ 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Η Μπάγερν, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, τα βρήκε σε όλα με τη Λίβερπουλ, με τον Σαντιό Μανέ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Θετικά φαίνεται να έκλεισε για την Μπάγερν η υπόθεση του Σαντιό Μανέ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας, αλλά και τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Βαυροί τα βρήκαν σε όλα με τη Λίβερπουλ για τον Σενεγαλέζο εξτρέμ.

Όπως αναφέρει ο Γερμανός ρεπόρτερ, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Μπάγερν συμφώνησε με τους Reds για ένα ποσό περίπου στα 40 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους. Οι Βαυαροί θα καταθέσουν 32 εκατομμύρια, ενώ τα πιο εφικτά μπόνους φτάνουν άλλα έξι εκατομμύρια. Επιπλέον τρία θα καταβληθούν σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League ή Χρυσής Μπάλας.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ζητούσε περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο όλα δείχνουν πως οι δύο ομάδες τα βρήκαν κάπου στη μέση.

Εδώ και λίγες μέρες, η Μπάγερν είχε δώσει τα χέρια της με τον Μανέ. Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ πρόκειται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο Μανέ αγωνίζεται στη Λίβερπουλ από το καλοκαίρι του 2016. Φέτος έχει 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 23 γκολ και πέντε ασίστ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ