ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Συμφώνησε με τον Μανέ για τριετές συμβόλαιο

Ο Σαντιό Μανέ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς του FA Cup κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 16 Απριλίου 2022
Ο Σαντιό Μανέ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς του FA Cup κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 16 Απριλίου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Η Μπάγερν δεν έχει βρει ακόμα τη χρυσή τομή με την Λίβερπουλ ωστόσο πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση του deal για τον Σαντιό Μανέ, με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει πως συμφώνησε μαζί του για τριετές συμβόλαιο.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πιέζει επίμονα για να αποχωρήσει από την "Αλιάντς Αρίνα" για να μετακομίσει στο "Καμπ Νόου" και μπορεί οι άνθρωποι της Μπάγερν να παίζουν σκληρό πόκερ με τον Πολωνό επιθετικό και την Μπαρτσελόνα, ταυτόχρονα όμως προλειαίνουν το έδαφος για το διάδοχό του.

Η επιθυμία των Βαυαρών είναι να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Σαντιό Μανέ και συνεχίζουν να πιέζουν την Λίβερπουλ για την απόκτησή του, με τις δύο πρώτες προτάσεις τους να έχουν πέσει στο κενό και να ετοιμάζονται -σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ- να επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά, για τον Σενεγαλέζο.

Την ίδια ώρα έχουν φροντίσει να "καπαρώσουν" τον παίκτη, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει την Τετάρτη (15/6) μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter πως οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία και πως απομένει μόνο να ανάψει το πράσινο φως η Λίβερπουλ για να μετακινηθεί ο παίκτης στο Μόναχο.

"Ο Σαντιό Μανέ έχει έρθει σε πλήρη προφορική συμφωνία με την Μπάγερν ως προς τους προσωπικούς όρους του. Είναι έτοιμο το συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και ετοιμάζεται νέα προσφορά για τις τελικές συζητήσεις με την Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ ξέρει την απόφασή του, πως θέλει να πάει στην Μπάγερν, και βρισκόμαστε κοντά στο κλείσιμο της συμφωνίας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ